problem w grze maluch sim v37 i v39

Masz problem? Pisz tutaj.
Adrian
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: piątek 03 sie 2012, 10:28
8

problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Adrian »

problem w grze maluch sim v37 i v39 jest taki że przy włączaniu gry karesoria znika i jeżdżą same kółka (ale poprawnie i normalnie) po wielokrotnym włączaniu nareszcie karesoria jest na swoim miejscu. u was też tak jest? jeśli tak to spróbujcie naprawić ten błąd bo jedynka to najlepsza gra w maluch sim jak dla mnie. chciałem dodać zdjęcie tego ale jak narazie jest dobrze. ale i tak nieraz znika i odnowa właczam
Ostatnio zmieniony piątek 03 sie 2012, 12:32 przez Maly, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Maister
Użytkownik
Posty: 47
Rejestracja: piątek 01 cze 2012, 13:36
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Maister »

Zobacz czy na najnowszej wersji 0.40 jest tak samo.
Awatar użytkownika
Lizak
Wtajemniczony
Posty: 282
Rejestracja: sobota 19 lut 2011, 18:24
10
Lokalizacja: Pomorze

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Lizak »

Masz za mocny komputer, spróbuj włączyć przed włączeniem gry coś mulącego.
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Maly »

Nie ten dział, tutaj piszemy jak mamy problem z forum a nie z grą. Przenoszę.
Obrazek
Adrian
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: piątek 03 sie 2012, 10:28
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Adrian »

nie rozumiem tego forum...
v 40 też jest bez karesori a nawet gorzej bo w lusterku się nie porusza a karesoria znika w czasie jazdy
Adrian
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: piątek 03 sie 2012, 10:28
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Adrian »

v 40 też jest bez karesori a nawet gorzej bo w lusterku się nie porusza a karesoria znika w czasie jazdy
Awatar użytkownika
Maister
Użytkownik
Posty: 47
Rejestracja: piątek 01 cze 2012, 13:36
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Maister »

To nie wina forum ze tak się dzieje na mocnych kompach po prostu tak jest.
Adrian
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: piątek 03 sie 2012, 10:28
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Adrian »

ok
Awatar użytkownika
KURT
Użytkownik +
Posty: 85
Rejestracja: niedziela 03 paź 2010, 20:55
10
Kontakt:

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: KURT »

nic z tym nie zrobisz, też tak mam
za mocny PC, jedyne co ci zostaje to grać w Maluch Sim 2
Obrazek
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Anarchy97 »

jest wyjście. można włączyc jakiś strasznie mulący program, i wtedy grac. np włączyc gta 4, zminimalizowac, i grac w ms :P

ewentualnie, mogę z małym pomyślec nad rozwiązaniem tego problemu, moglibyśmy napisac w delphi jakiś muło-launcher, przez który będzie się uruchamiac grę.
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
Awatar użytkownika
Maister
Użytkownik
Posty: 47
Rejestracja: piątek 01 cze 2012, 13:36
8

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Maister »

A mógłbyś zrobić tak aby uruchamiał się równocześnie z MS1 ?
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: Anarchy97 »

oczywiście, właśnie o tym mówię, tylko pewnie nie wyłączał by się przy wyjściu z gry, trzeba by ręcznie nacinąc jakiś klawisz, np f1 albo dowolnie inny ;) póki co, temat do zamknięcia, bo problem nie jest chwilowo wyjaśniony ;)
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
HyperSonic1
Wtajemniczony
Posty: 125
Rejestracja: piątek 27 maja 2011, 20:49
9

Re: problem w grze maluch sim v37 i v39

Post autor: HyperSonic1 »

Jest taka mapka która przymula ale zapomniałem nazwy :)

odkop = warn //Anarchy97
Kto chętny zagrać w Racera pisać na PW
Spoiler:
Konto zablokowane przez Bota
Zablokowany