mam problemy

Masz problem? Pisz tutaj.
kuba polak
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: niedziela 27 sty 2013, 09:51
8

mam problemy

Post autor: kuba polak »

u mnie też nie działało

Tylko co? Warto trochę skonkretyzować swoją wypowiedź, żeby nikt się nie domyślał, o co Ci chodzi.//Koto
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: mam problemy

Post autor: Maly »

Co Ci nie działało?
Obrazek
Awatar użytkownika
Lizak
Wtajemniczony
Posty: 282
Rejestracja: sobota 19 lut 2011, 18:24
10
Lokalizacja: Pomorze

Re: mam problemy

Post autor: Lizak »

MS1 na Windowsie 8?
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: mam problemy

Post autor: Anarchy97 »

MS1 ciężko ci będzie w odpalić na Win8, nie mówiąc już o prawidłowym działaniu :/
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
HyperSonic1
Wtajemniczony
Posty: 125
Rejestracja: piątek 27 maja 2011, 20:49
9

Re: mam problemy

Post autor: HyperSonic1 »

Są opcje
1. Reinstall systemu na Windows7
2. Ni ma
Kto chętny zagrać w Racera pisać na PW
Spoiler:
Konto zablokowane przez Bota
Awatar użytkownika
hamx23
Użytkownik +
Posty: 56
Rejestracja: czwartek 07 lut 2013, 11:18
8

Re: mam problemy

Post autor: hamx23 »

Masz Windows 8? Witaj w klubie!
a mi działa na ósemce spoko i ok
Ostatnio zmieniony niedziela 10 lut 2013, 10:48 przez Maly, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie piszemy posta pod postem tylko edytujemy poprzedni.
Odłamkowy całkiem nowy, niszczy Niemców tych szaleńców do tortury krwi! HEJ!
http://www.youtube.com/user/hamX23?feature=mhee - wbijając na ten link subnij (bo to inspiracja)
Awatar użytkownika
Lizak
Wtajemniczony
Posty: 282
Rejestracja: sobota 19 lut 2011, 18:24
10
Lokalizacja: Pomorze

Re: mam problemy

Post autor: Lizak »

Duble post. Popraw to zanim ktoś zobaczy.
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: mam problemy

Post autor: Maly »

A więc wiemy, że na windows 8 działa MS. Myślę, że temat mogę zamknąć, ponieważ autor tematu i tak chyba już nie wchodzi na forum. ;)
Obrazek
Zablokowany