Brak nadwozia

Masz problem? Pisz tutaj.
Kris
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: środa 30 sty 2013, 21:18
8

Brak nadwozia

Post autor: Kris »

Problem jest prosty.Po około 5 sekundach znika mi nadwozie... i jadę sobie 4 kółkami... Proszę o pomoc! :(
Awatar użytkownika
Kotomoto
Moderator
Posty: 503
Rejestracja: poniedziałek 02 sie 2010, 19:04
10
Lokalizacja: Grajewo

Re: Brak nadwozia

Post autor: Kotomoto »

http://maluchsim.pl/post9988.html#p9988
Zaznaczam, nie ja jestem autorem tej trasy ;)
Ja jak jeżdżę po tej planszy to wszystko normalnie jest.
Kris
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: środa 30 sty 2013, 21:18
8

Re: Brak nadwozia

Post autor: Kris »

Hmm... niby na tej trasie nie znika nadwozie, ale "kotłuje się" z boku na bok i przejeżdża przez wszystkie tekstury, a gdzieś po minucie samo się zamyka, czasami nagle "wywala" w niebo. :x
EDIT: Jednak nie, dopiero teraz spojrzałem, że cały czas uruchamiałem to z zintegrowanej karty graf. :oops:
Awatar użytkownika
Kotomoto
Moderator
Posty: 503
Rejestracja: poniedziałek 02 sie 2010, 19:04
10
Lokalizacja: Grajewo

Re: Brak nadwozia

Post autor: Kotomoto »

Ew. jeśli ta trasa Ci się znudzi, a na innej będzie znikać nadwozie - posłuż się Frapsem. Tylko musisz uruchomić nagrywanie jak zacznie się włączać gra.
Kris
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: środa 30 sty 2013, 21:18
8

Re: Brak nadwozia

Post autor: Kris »

Wątpię żebym z tego korzystał, bo nie mam Frapsa, ale i tak bardzo dziękuję. :)
Awatar użytkownika
Kotomoto
Moderator
Posty: 503
Rejestracja: poniedziałek 02 sie 2010, 19:04
10
Lokalizacja: Grajewo

Re: Brak nadwozia

Post autor: Kotomoto »

Skoro wszystko się wyjaśniło to temat zamykam :)

Oczywiście temat zostaje ze względu na to, że sporo osób ma podobny problem z grą.
Zablokowany