Tylko koła widać.

Masz problem? Pisz tutaj.
Marcin90281
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: piątek 15 lip 2016, 21:50
4

Tylko koła widać.

Post autor: Marcin90281 »

Same koła widać
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: Tylko koła widać.

Post autor: Maly »

sposob-na-znikajaca-karoserie-t1627.html <- W tym temacie masz napisane jak temu zaradzić.
Obrazek
Marcin90281
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: piątek 15 lip 2016, 21:50
4

Re: Tylko koła widać.

Post autor: Marcin90281 »

Wymyślecie na to inny sposób jeśli to mózliwe
Awatar użytkownika
Gierappa
Obeznany
Posty: 673
Rejestracja: środa 01 lut 2012, 11:47
9

Re: Tylko koła widać.

Post autor: Gierappa »

Po pierwsze primo: inaczej nie da rady.
Po drugie secundo: Po co?
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: Tylko koła widać.

Post autor: Maly »

Można jeszcze włączyć wymagającą mapę, aby zmniejszyć ilość fps, no ale wtedy zmuszeni jesteśmy grać na tej mapie, żeby widzieć karoserie.
Obrazek
Gayfish
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: niedziela 18 gru 2016, 21:51
4

Re: Tylko koła widać.

Post autor: Gayfish »

Znam jeszcze jeden sposób, niestety nie zawsze działa ale jednak warto:

Błąd nie tylko polega na zbyt dużej ilości Fps'ów ale także na błędnym uruchamianiu pełnego ekranu. Dlatego musimy grać na małym ekranie. Wystarczy uruchamiać w trybie zgodności z Windows Xp (Service Pack 3) jednak będzie nam wtedy przeszkadzało niebieskie okno na górze. Dlatego jest też druga opcja:

Pobieramy program DxWnd - https://sourceforge.net/projects/dxwnd/ ... t%20build/

1.Uruchamiamy, wybieramy okno Edit, następnie Add.
2.W oknie Main mamy czy 3 tabele na górze: Name, Path i Launch. W Name wpisujemy Maluch Sim, a w Patch i Launch wybieramy lokalizację naszego Launchera do Maluch Sim.
3.W Generic wybieramy opcję Run in Window. W Position wybieramy Hide Desktop Background a zamiast X,Y Coordinates wybieramy opcję pod nią, Desktop Center.
4. Bierzemy Ok, następnie w File wybieramy Save.
5. Gotowe, teraz gdy chcemy grać musimy mieć ten program zminimalizowany. :komp:
ODPOWIEDZ