Direct 3d initialization error

Masz problem? Pisz tutaj.
Awatar użytkownika
KalsyyKrivinzigin
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: poniedziałek 23 gru 2019, 13:12
1

Direct 3d initialization error

Post autor: KalsyyKrivinzigin »

chciałem po prostu zagrać w ms1, ale pokazał sie bląd przy włączaniu gry
pisze że error directa 3d (ale mam zainstalowane wszystko)

help me :help: :uklon:
SUB TO KALSYY
Awatar użytkownika
Maly
Administrator
Posty: 1065
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 14:28
10
Lokalizacja: Groß Born
Kontakt:

Re: Direct 3d initialization error

Post autor: Maly »

Spróbuj ustawić inną rozdzielczość w grze.
Obrazek
Awatar użytkownika
KalsyyKrivinzigin
Nowicjusz
Posty: 5
Rejestracja: poniedziałek 23 gru 2019, 13:12
1

Re: Direct 3d initialization error

Post autor: KalsyyKrivinzigin »

dopiero zauważyłem że było puste pole na rozdzielczości gry, ale dzieki za odpowiedz :)
SUB TO KALSYY
ODPOWIEDZ