Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Masz problem? Pisz tutaj.
Braahek
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: piątek 11 maja 2012, 15:15
9

Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Braahek »

Witajcie. Zawsze jak odpalam gre jest ok,ale jak wyłańczam pojawia się na chwile czarny ekran i raportowanie błędów,mi to nie przeszkadza,ważne,że gra działa,ale mam problem.

Pobieram np: te autko
http://uploader.pl/?d=F91C4C8B1
i przez program winrar wypakowuje je do DATA/CARS
poczym otwieram ten plik car notatnikiem co trzeba i wklepuje kod z tego tematu:
http://centrum-ms.pl/fiat-125p-coupe-vt331.htm
ten kod: Fiat 125p Coupe
data\cars\Coupe
data\cars\Coupe\Coupe.car
na sam dół od razu pod tym co tam pisze. Po czym zapisuje i odpalam grę i wybieram dane auto,gra mi się ładuje a za chwile pojawia pulpit i raportowanie błędów,pytanie. Czemu tak się dzieje? Co źle robie? pomocy!! nic nie mogę wgrać!!! Pomocy,co źle robie
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Anarchy97 »

raport przy wyłączaniu... coś jest w kodzie. nie naprawisz tego.

a co do auta to zrób reinstal, bo jak miałem kiedyś ms1 to mi działało.
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
Awatar użytkownika
Daniel123
Wtajemniczony
Posty: 121
Rejestracja: piątek 27 sty 2012, 18:27
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Daniel123 »

DAj sobie wersje 0.37 albo 0.39 w nich błędu nie ma
Pozdro Daniel123
FIAT Cinquecento driver
Wchodzę bokiem moim cientkiem
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Anarchy97 »

ale fizyka (a raczej kolizje) są gorsze. tzn: wjeżdżasz w border i co? odbijasz się od niego :/
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
Awatar użytkownika
Daniel123
Wtajemniczony
Posty: 121
Rejestracja: piątek 27 sty 2012, 18:27
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Daniel123 »

ale nie ma błędu
Pozdro Daniel123
FIAT Cinquecento driver
Wchodzę bokiem moim cientkiem
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Anarchy97 »

tak, ale ten błąd to hu*, lepiej miec lepszą fizyke niż nie miec błędu przy zamykaniu :/

a z resztą... nie wiem czy nie ma błędu w 0.39...
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
Awatar użytkownika
Daniel123
Wtajemniczony
Posty: 121
Rejestracja: piątek 27 sty 2012, 18:27
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Daniel123 »

nie ma błędu ja mam teraz 0.40 mam błąd a w 0.39 nie było
Pozdro Daniel123
FIAT Cinquecento driver
Wchodzę bokiem moim cientkiem
Braahek
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: piątek 11 maja 2012, 15:15
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Braahek »

Ja mam wersje 0.40 i nie wiem co zrobić,spróbować wgrać jeszcze raz te auto a tamto usunąć co wcześniej wgrałem?

[ Dodano: 2012-05-13, 10:23 ]
Usunąłem tamte co zainstalowałem i pobrałem ponownie te same auto ale znów oczywiście mam błęda.
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Anarchy97 »

na pewno coś pieprzysz przy intalacji, bo to auto działa.
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
Braahek
Użytkownik
Posty: 12
Rejestracja: piątek 11 maja 2012, 15:15
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Braahek »

Ciekawe co...
Pobieram,wypakowuje do CARS/DATA
po czym otwieram notatnikiem ten plik z cars i wklejam na sam dół ten kod...no nie wiem co źle....
Awatar użytkownika
Anarchy97
Administrator
Posty: 1150
Rejestracja: piątek 30 lip 2010, 20:19
10
Lokalizacja: PL
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: Anarchy97 »

ja też nie wiem, nie mam przed sobą twojego kompa, więc ci nie powiem. Mogę ci tylko powiedziec, że błąd jest na pewno z winy zainstalowania auta, a nie samych jego plików.

PS: aaa, i nie cars\data, tylko data\cars :P
Obrazek
Obrazek
Konto zablokowane przez administratora.
HyperSonic1
Wtajemniczony
Posty: 125
Rejestracja: piątek 27 maja 2011, 20:49
9

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: HyperSonic1 »

Może po kodzie nie dajesz spacji :D
Kto chętny zagrać w Racera pisać na PW
Spoiler:
Konto zablokowane przez Bota
Awatar użytkownika
kubakk
Wtajemniczony
Posty: 228
Rejestracja: poniedziałek 25 kwie 2011, 09:55
10
Lokalizacja: Białystok
Kontakt:

Re: Dodawanie aut i tras-robie dobrze a gra nie wchodzi

Post autor: kubakk »

Po kodzie daje się [ENTER]...
e-sports commentator at: MaD Racing
Zablokowany